איך להצליח בתואר?

איך להצליח בתואר
שנת הלימודים כבר בפתח, ולחלקנו היא כבר אף התחילה. אז הגיע הזמן לענות על השאלה איך להצליח בתואר?
קודם כל, אנחנו רוצים לומר תודה ללמעלה מ – 260 סטודנטים וסטודנטיות שנרשמו לכנס שלנו ברביעי האחרון. במשך 4 שעות, למדנו, דיברנו וחווינו כלים ועקרונות של ניהול זמן, מיומנויות למידה ופרזנטציה.

איך להצליח בתואר באמצעות ניהול זמן:

מסר מהילה בנימין [מנחת מנחים, מנחת סדנאות בארגונים, עיריות ואונ', בעלת תואר שני במנהל עסקים]: "תזכרו להשחיז את הגרזן שלכם. מה שעושה את ההבדל בין ההצלחה שלנו לבין לחץ, סטרס וחוסר סדר, זה לא עוד שעה ביום, אלא מספר דקות ביום שאנחנו מקדישים לתכנון המטרות והפעולות שלנו"
להמשך קריאה על – ניהול זמן

איך להצליח בתואר באמצעות מיומנויות למידה:

מסר מערן שני [מנהל מרכז סטרונגר]: "סקרנות היא מילת המפתח בלמידה. תזכירו לעצמכם שוב ושוב למה אתם עושים את מה שאתם עושים. ומה כן מעניין בשיעור. מה שמעניין אותנו -> אנחנו זוכרים. ומה שלא מעניין ->נעלם"
להמשך קריאה על – אסטרטגיות למידה

איך להצליח בתואר באמצעות מיינדפולנס

מסר מיגאל בן-אהרון [מטפל, בעל תואר שני בפסיכודרמה]: "לחץ זה מנגנון טבעי של הגוף, אז אם יש התרגשות ולחץ לקראת השנה החדשה זה טבעי. תנו מקום ללחץ ותרגלו את הנשימות שלמדנו"
להמשך קריאה על – מיינדפולנס

איך מתמודדים עם שנת הלימודים החדשה?

 משפט מפתח חשוב הוא " מכשולים אינם חוסמים את הדרך, הם חלק מהדרך"

אנחנו מזמינים אתכם להקדיש בחודש אוקטובר, תשומת לב לדרך שאתם עוברים. זוהי תחילת שנת הלימודים, ופעמים רבות הדרך שבה נפתח את השנה תשפיע על המשך כל השנה שלנו.
כולנו רוצים להתחיל ברגל ימין. עם מחברות חדשות, מוטיבציה מלאה וגישה חיובית – וזה מעולה.
אנחנו רוצים גם לומר שלעיתים בתחילת הלימודים אנחנו עשויים להתקל באתגר או מחסום. אתגר שעשוי להרגיש שהוא מונע מאיתנו להתקדם, מונע מאיתנו להצליח.
אך לא פעם קורה, בעיקר בדיעבד, שאנחנו מגלים כי אותו מחסום (אתגר) היה למעשה הזדמנות. הזדמנות לגלות משהו חדש על עצמנו ועל העולם.
עומס בלימודים השנה, יכול להיות הזדמנות נפלאה לתרגל מיומנויות ניהול זמן ולמידה.
פספוס של שיעור בלימודים, היא הזדמנות נהדרת לחזק את המשמעת העצמית ולשבת לצפות בהקלטה.
קורס שלא הצלחנו להרשם אליו, הוא הזדמנות לקחת הפסקה לעצמנו, או אולי לגלות נושא חדש שלא חשבנו שיעניין אותנו לפני.
אם הייתם רוצים לעבור את המסע הזה שמלווה בלא מעט אתגרים, ונקרא תואר, בליווי של מומחים שישמחו לסייע לכם, לענות על שאלות ולהפוך את המסע הזה לממלא, עוצמתי ומהנה יותר.
אתם מוזמנים להצטרף אלינו לליווי הקבוצתי-אישי שאנחנו עושים (ניתן לכתוב בתגובה / בפרטי למידע נוסף)

שאלות שקיבלנו מסטודנטים וסטודנטיות על המנוי:

#1 – מה הוא בדיוק כולל?
– מפגש פעם בשבוע בשעות הערב, שבו ניפגש למשך 60 דקות, נלמד ונתרגל כלי חשוב לשיפור איכות הלימודים או איכות החיים שלנו. בשידור חי
#2 – האם יש התחייבות?
ממש לא. ניתן לבטל את המנוי בכל שלב
#3 – האם יש הקלטות לסדנאות?
כן. אנחנו נותנים גישה למשך 30 יום להקלטה של כל אחת מהדנאות
#4 – השנה הולכת להיות עמוסה לי. זה מתאים?
בדיוק בשביל זה עשינו את המנוי. כדי שבתוך העומס, נלמד איך להתמקד במשימות החשובות, איך ללמוד יותר בפחות זמן, ואיך להתמודד עם הלחץ והסטרס בצורה חכמה.
[email protected] – אנחנו לרשותך שם לכל שאלה והתייעצות.
בהצלחה בשנה החדשה!
ערן שני,
בשם צוות המנחים בכנס "הצלחה בתואר"

לקבלת פרטים על קורסים, סדנאות ומפגשים לשיפור הלמידה והזיכרון

על המחבר: ערן שני, בוגר תואר ראשון במדעי ההתנהגות בבן גוריון, מנחה סדנאות לקהל הרחב ולארגונים

ערן שני

אודות הכותב: ערן שני

ערן שני, בתואר שני בפסיכולוגיה קלינית, B.A מדעי ההתנהגות, מנחה סדנאות לארגונים, חי ונושם פסיכולוגיה, למידה, תקשורת והתפתחות אישית וחברתית, מייסד סטרונגר 

מדריכים בנושא אסטרטגיות למידה וזיכרון

מה זה זיכרון

זיכרון זו היכולת של יצורים חיים (ושל מכונות) לשמור מידע. מושגי מפתח בזיכרוןתוכן ענייניםאיך להצליח

קרא עוד »

ערן כץ

כמה פעמים קרה לכם שנכנסתם לסופר ויצאתם בלי הדבר שבגללו הגעתם מלכתחילה? עם שבעה ספרים מאחוריו, למעלה מ 1,000 הרצאות והמון ידע וניסיון – ערן כץ יעזור לכם לזכור.

קרא עוד »

קריאה מהירה

ליכולת לקרוא מהר יותר יש כח יוצא דופן: ללמוד יותר, בקלות, תוך כדי הנאה ובפחות זמן. הטכניקה הבאה תסייע לכם לקריאה מהירה בכ 200%, וב 10 דקות השקעה. מוכנים? הכנסו

קרא עוד »

שיפור הזיכרון

קרה לכם שראיתם מישהו שאתם מכירים ברחוב ולא הצלחתם לזכור איך קוראים לו? או ששמתם לב לבעיות זיכרון? אנחנו כאן עם טיפים לשיפור הזיכרון שיעזרו לכם – להנות מהזכרון.

קרא עוד »

מפת חשיבה

מפות חשיבה הן כלי לניהול מידע ויזואלי אשר מאפשר לנו לבנות, לארגן ולזכור מידע בדרך אפקטיבית מאוד. המדריך המלא על מה זה מפות חשיבה, איך יוצרים מפת חשיבה וטיפים..

קרא עוד »

איך ללמוד למבחן

מבחנים הם הסיוט של רוב הלומדים. אך עם טיפים מנצחים לאיך ללמוד למבחן, תוכלו להפוך את הלמידה לנכונה יותר, ממוקדת יותר ומוצלחת יותר. המדריך שחובה להכיר ללמידה.

קרא עוד »

מה ללמוד

השאלה מה ללמוד פוגשת עשרות אלפי ישראלים מדי שנה. במדריך הבא תקבלו כלים פרקטיים שיעזרו לכם למצוא סופסוף את התשובה וכן טיפים שכדאי לדעת כאשר מתלבטים מה ללמוד.

קרא עוד »

אסטרטגיות למידה

אסטרטגיות למידה מתקדמות מסייעות לנו ללמוד בקלות ולהגיע להצלח ולהצטיינות. אנחנו כאן כדי לחשוף את האסטרטגיות שטובי המומחים משתמשים בהן. מוכנים? אנחנו מתחילים.

קרא עוד »

ניהול זמן

מהו ניהול זמן, מה החשיבות שלו ומה אתם חייבים לדעת כדי לשפר את ניהול הזמן שלכם. 7 עקרונות זהב שישפרו את הביצועים שלכם, ו 7 טעויות נפוצות שאתם חייבים להמנע מהן.

קרא עוד »

קורס ניהול זמן

קורס ניהול זמןתוכן ענייניםאיך להצליח בתואר באמצעות ניהול זמן:איך להצליח בתואר באמצעות מיומנויות למידה:איך להצליח

קרא עוד »

תרגיל "הובלת עיוור"

המטרהתוכן ענייניםאיך להצליח בתואר באמצעות ניהול זמן:איך להצליח בתואר באמצעות מיומנויות למידה:איך להצליח בתואר באמצעות

קרא עוד »

אפקטיביות מול יעילות

ישנו הבדל חשוב בין אפקטיביות לבין יעילות. שתי המילים מושכות את תשומת הלב של כולנו. מה זה אפקטיבי, מה זה יעיל, איך הופכים להיות אפקטיבים? כל המידע שאסור לפספס.

קרא עוד »

כיצד המוח שלנו עובד

המוח הוא האיבר המסתורי ביותר בגוף האדם. חוקרים רבים עוסקים בשאלה כיצד המוח שלנו עובד ומנסים לפצח את החידה המרתקת הזאת. במאמר הבא, תקבלו הצצה למסקנות ולתגליות שנמצאו

קרא עוד »