היי, אנחנו שמחים שהצטרפת לסדרת השייקים והמאכלים הבריאים שלנו והפעם בבלנדר – שייק טחינה.
בכל שבוע מצפה לנו מאכל או שייק חדש, מרענן וטעים.
אנחנו נדאג גם לתת לכם טיפים חשובים לאורח חיים בריא ונסייע לכם למלא את המקרר והמטבח במוצרים וציוד שיבטיחו שהאוכל יהיה גם בריא, אך חשוב לא פחות – טעים.
10 טיפים לירידה במשקלי – 10 טיפים שכתב מאמן כושר מקצועי, שאם תעקבו אחריכם אתם תראו ירידה במשקל תוך זמן קצר אך לא פחות חשוב – עם הנאה.
כמה קלוריות אנחנו שורפים ביום – מדריך פשוט ויעיל שיעשה לכם סדר בכל מה שקשור לקלוריות!
ועכשיו – הגיע הזמן להכיר את שייק הטחינה המפורסם:
השייק הבא מושלם בתור קינוח טעים, אך שלא יהיה לכם ספק – מדובר בשייק בריא שיכול להוות ארוחה משביעה.
כמות הטחינה שבשייק תורמת לנו באזור ה – 100 מ"ג סידן ולצידה האגוזים והתמרים מעניקים לנו ברזל וסיבים תזונתיים.
יש לקחת בחשבון שלטחינה יש לא מעט שומן – אמנם שומן בלתי רווי שנחשב לחיוני ואף מסייע למערכת הלב אך עם זאת לא מדובר בשייק "דל קלוריות".
במידה ואתם נמצאים בתפריט מיוחד של ירידה במשקל או עלייה במסת שריר, מומלץ להתייעץ עם התזונאי שלכם כיצד לשלב את השייק.
אלו הערכים של השייק:
עבור מנה אחת:
– 260 קלוריות
– 18 גרם פחמימה
– 18 גרם שומן
-4.5 גרם חלבון
רכיבים עבור שייק טחינה:
- 2 תמרים (חשוב להוציא את הגרעינים)
- 1 אגוז מלך – מומלץ קצוץ
- 1 אגוז פקאן – מומלץ קצוץ
- כף 1 של טחינה גולמית (שומשום מלא מומלץ)
- 1 כפית סילאן טבעי (עדיף ללא תוספת סוכר) או לחילופין שליש בננה.
- חצי כוס מים קרים (במידה ורוצים שייק דליל יותר ניתן להגדיל את הכמות ל3/4 או כוס מלאה)
- להוסיף 2-4 קוביות קרח
תוספת מושחתת ובריאה: ניתן לפזר מעל השייק אבקת קקאו או שוקולד מריר טחון.
תהליך ההכנה פשוט למדי:
שמים את כל המרכיבים יחד במעבד מזון או בבלנדר וטוחנים. מומלץ להוסיף את המים בהדרגה כך שתוכלו להגיע למידת המסיכות המושלמת לטעמכם.